Sterilrum & renrum klassificering

Design og installation til hospitaler, laboratorier og medicinalindustrien med renrum klassificering B, C, D & CNC

Sterilrum til medicinalindustrien med renrum klassificering
Bioteknologi

Sterilrum og renrum med klassificering til medicinalindustrien

Vi designer og opfører sterilrum og renrum til medicinalindustrien inden for renrum klassificering B, C, D og CNC. Vi kender til de høje standarder og krav inden for renrum i forbindelse med maskiner, transportbånd, fyldemaskiner og meget mere. Derfor kan vi både rådgive og vejlede om den bedste løsning til netop jeres behov.

Ingen opgave er for stor eller for lille. Derfor designer vi alt fra delelementer til totalløsninger. Det inkluderer vægge, lofter, indblæsningsarmaturer, lysarmaturer, laminar flow units, døre, PLC interlock, rørgennemføringer og AISI 316L rustfrie løsninger. Vi har et bredt udvalg af inventar og kan inkludere skrivepulte, fenderlister, sprit dispensere, skraldespande, hæve-sænke-borde, rustfrie faste borde, rulleborde, dørpumper til automatiske døre, touch free kontakter, indbyggede computerskærme og andre digitale displays. Vi har løsningsforslag til enhver tænkelig opgave og designer alle projekterne i 3D Revit, hvilket betyder, at kunden kan se designforslaget i 3D undervejs i processen og være med til at justere og placere yderligere komponenter efter behov.

CITEA er leverandør af KCS Cleanroom System BV i Skandinavien. Vores samarbejde med KCS går mere end 20 år tilbage, og har igennem tiden udviklet sig til et solidt og tæt samarbejde. Vores partnerskab med KCS har med stor succes udviklet systemet løbende for at tilpasse vores kunders ønsker, øgede krav og behov. Vi har været, og er altid, på forkant med udviklingen.
Se på kontakt siden for yderligere oplysninger om KCS.

Renrumsløsninger
til alle formål

KVALITETSBEVIDST OG ERFARENT TEAM

Vi er med fra start til slut

Gennem vores mange år i branchen, har vi optimeret vores proces løbende for at opnå det bedste resultat og det mest effektive forløb for vores kunder. Vi har et team, der har særligt ansvar for hvert projekt fra start til slut. Teamet består af en PM (Projekt Manager) og PA (Projekt Assistent) samt en formand, som kører den daglige proces på siten. Derudover har vi vores montage teams, som nøje er afstemt efter projektets størrelse og løbetid.

PM styrer projektet igennem i forhold til byggemøder, tidsplaner, leverancer og indkøb og styrer al økonomi gennem projektet.

Renrum klassificering

Alle projekter bliver kørt efter mange års gennemprøvede kvalitetskontrol system, og vores QA (Kvalitets Ansvarlig) fører ugentligt tilsyn og vedligeholder KS mappen. Endeligt bliver alle projekter afsluttet med overlevering af AS BUILD-tegninger, udført og afsluttet IQ manual samt SAT for interlock og systemer, hvor dette er krævet.

Dør ind til sterilrum.

Vil du vide mere? Udfyld formularen og send en besked