Renrum

CITEA ApS - Theilgaards Allé 10 - 4600 Køge - Danmark - tel. +45 22 54 65 04 - CVR. 36 48 00 09

Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette.

 

Bioteknologi

CITEA udfører alle former og løsninger for renrum til produktion i medicinal industrien.

 

Renrum i medicinal industrien er karaktiseret ved forskellen mellem de enkelte rum i form af klassificering, B, C, D og CNC. Der er ofte LAF units over maskiner i produktionsområderne og over transportbånd, for at tilsikre klasse A i disse områder for beskyttelse af produktet.

CITEA tilbyder totalløsninger med vægge, lofter, indblæsningsarmaturer, lysarmaturer, LAF units, døre, PLC interlock, rør-gennemføringer og et bredt spektra af AISI 316 rustfrie løsninger til skrivepulte, fenderlister, borde, rulleborde, dørpumper til automatiske døre, touch free kontakter, indbygning af computerskærme, displays for maskiner til en hver tænkelig opgave. CITEA leverer fuldt projekt i AutoCAD, med vægopstalter så kunden kan placerer kontakter, og komponenter i vægge efter deres ønsker.

CITEA installerer og bygger alt op, og har en organisation specielt tilpasset projektet, og har en SM (Site Manager) IM (Installations Manager) og IT (Installations team) på siten fra start til slut. Over denne organisation sidder EM (Excutive Manager) som deltager i alle byggemøde, projektmøder og som er CITEA's direkte kontakt mellem kunden, rådgiveren. CITEA har en projekt gruppe tilknyttet projektet, reviderer tegninger og projektmaterialet gennem hele byggeriet, sikre at materialer kommer frem til siten i henhold til overholdelse af tidsplanen.